Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μάριος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις του αδελφού του για το τροχαίο και τους τραυματισμούς στο Survivor

Μάριος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις του αδελφού του για το τροχαίο και τους τραυματισμούς στο Survivor

Ανησυχία έχει προκαλέσει το τροχαίο που συνέβη στο Survivor με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο παίκτες, η Ειρήνη Κολλιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν που μετέφερε την ομάδα των Μαχητών. Όλοι οι παίκτες μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα για όλες τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της περιοχής, ενώ για περαιτέρω νοσηλεία έχουν παραμείνει μόνο η Ειρήνη και ο Μάριος Πρίαμος.

«Εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί του. Μίλησε με την μητέρα μου και τον πατέρα μου και ενημέρωσε ότι υπήρξε κάποιο ατύχημα και τραυματισμός, αλλά, θέλοντας να κρατήσει περισσότερη πληροφορία για να την διαχειριστεί η παραγωγή, δεν μας είπε περισσότερα», ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Τatiana Live, ο αδερφός του Κύπριου παίκτη.

Όπως επεσήμανε, δεν γνωρίζει περισσότερα από όσα έχουν γίνει γνωστά, ενώ, αν και το ατύχημα έγινε πριν από τρεις μέρες, η οικογένεια ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, οπότε και διέρρευσε η είδηση και εκδόθηκε η ανακοίνωση του καναλιού.

«Δυστυχώς, βρισκόμαστε στην αγωνία και στην αναμονή. Προφανώς η παραγωγή κρατάει κάποιου είδους απόρρητο ή επιθυμεί η επίσημη ενημέρωση να γίνει από την ίδια», κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο αδερφός του παίκτη:

 

Last modified on 30/03/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media