Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θρίλερ με τον Μάριο Ιωαννίδη στο Survivor: Οι φήμες για αποχώρηση και αποζημίωση μαμούθ

Θρίλερ με τον Μάριο Ιωαννίδη στο Survivor: Οι φήμες για αποχώρηση και αποζημίωση μαμούθ

Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο εξακολουθεί να παραμένει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που, μαζί με την Ειρήνη Κολιδά, τραυματίστηκαν πριν από περίπου μία εβδομάδα στο τροχαίο που συγκλόνισε το Survivor.

Οι πληροφορίες για το αν θα συνεχίσει ή όχι στο παιχνίδι διίστανται, ενώ κάποιοι αναφέρουν πως οι δύο παίκτες αποζημιώθηκαν από την παραγωγή.

Αν και η Ειρήνη αποφάσισε αμέσως να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάνοντας την σχετική ανακοίνωση, εμφανώς συγκινημένη, στο συμβούλιο του νησιού, ο Μάριος Πρίαμος παραμένει.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, κυπριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο παίκτης θα αποχωρήσει τελικά, καθώς δεν μπορεί να επιστρέψει λόγω του τραυματισμού του! Συγκριμένα, οι γιατροί φέρονται να μην επιτρέπουν στον Μάριο Πρίαμο να αναλάβει δράση, καθώς έχει σπάσει την κλείδα του σε δύο σημεία και αποφάσισαν απλά να του δέσουν το χέρι και όχι να κάνει κάποιο χειρουργείο. Παράλληλα, μετά τις πρόσφατες ακτινογραφίες, η κινησιοθεραπεία δεν μπορεί να ξεκινήσει και η ανάρρωσή του θα διαρκέσει περίπου έξι εβδομάδες και όχι ένα μήνα, όπως είχε αρχικά ακουστεί.
Ωστόσο, η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε στο La Biri Biri πως ο 30χρονος Κύπριος γυμναστής και εκπαιδευτής καταδύσεων θα παραμείνει στο παιχνίδι, ενώ, τόσο ο ίδιος, όσο και η Ειρήνη Κολιδά, αποζημιώθηκαν οικονομικά για το ατύχημα.

«Η παραγωγή, που είχε ασφαλίσει τους παίκτες, τους έδωσε αποζημίωση που πλησιάζει πάρα πολύ το ποσό του επάθλου (σ.σ. το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ), με τον όρο να υπογράψουν ότι θα παραιτηθούν από οποιοδήποτε άλλο δικαίωμά τους», υποστήριξε η δημοσιογράφος, υπενθυμίζοντας πως οι δύο τραυματίες θα μπορούσαν να κινηθούν νομικά κατά του Survivor, όπως είχε κάνει και η νικήτρια του πρώτου παιχνιδιού, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία δικαιώθηκε από τα δικαστήρια (σ.σ. κινήθηκε δικαστικά επειδή το ποσό του επάθλου δεν έφτασε ποτέ ολόκληρο στα χέρια της λόγω των μεγάλων κρατήσεων από την εφορία).

Δείτε τι ειπώθηκε στην εκπομπή:

Last modified on 05/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media