Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Sylvester Stallone: Δεν θα πιστεύετε με ποια αφορμή έγραψε την ταινία Rocky που τον καταξίωσε

Sylvester Stallone: Δεν θα πιστεύετε με ποια αφορμή έγραψε την ταινία Rocky που τον καταξίωσε

Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς με χρόνια πορείας στον χώρο της υποκριτικής. Ο Sylvester Stallone μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε ταινίες δράσης με αρκετή βία, όμως μέσω του Instagram

φανέρωσε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη πτυχή του εαυτού του.Πριν περίπου μία εβδομάδα, ο 70χρονος αστέρας του Hollywood ανέβασε δύο φωτογραφίες από το παρελθόν του, όταν και έκανε τα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο. Μαζί του πόζαρε ο σκύλος του Butkus! Συγκεκριμένα και στις δύο φωτογραφίες επισημαίνει πόσο επηρέασε θετικά την καριέρα και τη ζωή του το τότε κατοικίδιό του.

«Όταν ήμουν 26 χρονών, πάμφτωχος και πηγαίνοντας στο πουθενά πραγματικά γρήγορα, είχα μόνο δύο παντελόνια που με το ζόρι μου έκαναν, τρύπια παπούτσια και όνειρα να γίνω επιτυχημένη μέχρι τον ήλιο… Όμως ειχα το σκύλο μου τον BUTKUS. Τον καλύτερό μου φίλο, τον έμπιστό μου, που πάντα γελούσε με τα αστεία μου και ανεχόταν τη διάθεση μου. Ήταν το μόνο όν που με αγαπούσε για αυτό που ήμουν», έγραψε και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.
Ξεχωριστή σημασία όμως έχει το πόσο καθοριστικό ρόλο έπαιξε το όμορφο τετράποδο στην καριέρα του Stallone. Όπως εξομολογήθηκε σε επόμενη ανάρτησή του ο Butkus ήταν η αφορμή να γράψει την ταινία που θα τον έφερνε στην κορυφή… το Rocky!
«1971… Αφού είμαστε στο θέμα «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», εδώ είμαι εγώ με τον Butkus όταν ήταν κουτάβι. Είμαστε και οι δύο αδύνατοι, πεινασμένοι και ζούσαμε σε κοινόβιο πάνω από στάση μετρό… Δεν είχαμε πολλά να κάνουμε από το να περνάμε χρόνο ο ένας με τον άλλο και τότε ξεκίνησα να μαθαίνω την τέχνη του σεναριογράφου. Από τη στιγμή που δεν έβγαινα στιγμή έξω, βασίστηκα στην συντροφιά του. Βασικά ήταν δική του ιδέα να γράψω το Rocky όμως μην το πείτε πουθενά… χρόνια αργότερα όταν τα πράγματα έγιναν χειρότερα αναγκάστηκα να τον πουλήσω για 40 δολάρια σε κατάστημα, καθώς δεν μπορούσα να πληρώσω φαγητό. Τότε ως εκ θαύματος κατάφερα να πουλήσω το σενάριο του Rocky και πήγα να τον αγοράσω. Ο νέος του ιδιοκτήτης ήξερε ότι ήμουν απελπισμένος και με χρέωσε 15.000 δολάρια. Άξιζε κάθε δεκάρα που έδωσα!»

Δείτε περισσότερα στο peoplegreece.com

Last modified on 06/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr