Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Επίσημα πλέον και μπουγάτσα Survivor στη Θεσσαλονίκη!

Επίσημα πλέον και μπουγάτσα Survivor στη Θεσσαλονίκη!

Η τρέλα με το Survivor συνεχίζεται και ένα μαγαζί με μπουγάτσες στη Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι το εκμεταλλεύτηκε βάζοντας στην γκάμα των επιλογών του ακόμα και μπουγάτσα εμπνευσμένη από τo γνωστό ριάλιτι.

Το Survivor έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων αλλά και διαπληκτισμών άνευ προηγουμένου ειδικά στα social media, αυτό είναι γνωστό. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που επηρέασε ακόμα και τις διατροφικές επιλογές αρκετών Ελλήνων που σπεύδουν να προμηθευτούν καρύδες και προϊόντα καρύδας προκειμένου να δώσουν τη δική τους… μάχη επιβίωσης στην κουζίνα. Λογικό είναι βέβαια να υπάρχουν και αρκετοί που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εμπορικά την απήχηση της εκπομπής στο κοινό. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει και το προαναφερόμενο μαγαζί που δημιούργησε μια μπουγάτσα που φέρει το όνομα του αγαπημένου ριάλιτι και όπως αναφέρει, είναι φτιαγμένη με γάλα καρύδας. Καλό;

Επειδή κι εμείς όμως, δεν το κρύβουμε, πού και πού ρίχνουμε ένα βλέφαρο στην οθόνη όταν παίζει Survivor, σάς έχουμε ΕΔΩ μερικές δικές μας εμπνευσμένες επιλογές.

Πηγή: olivemagazine.gr

Last modified on 06/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr