Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

2.100 ευρώ για κάθε της φωτογραφία: Αυτή είναι η σέξι βασίλισσα του Instagram

2.100 ευρώ για κάθε της φωτογραφία: Αυτή είναι η σέξι βασίλισσα του Instagram

Το όνομά της είναι Rosanna Arkle, είναι 28 ετών, όμορφη, χυμώδης και… ζάμπλουτη, χάρη στις φωτογραφίες που «ανεβάζει» στα social media! Η πανέμορφη καλλονή από την Νέα Ζηλανδία είναι άλλος ένας χρήστης του

Instagram που έχει μετατρέψει τον λογαριασμό του σε πηγή εσόδων. Με 3,1 εκατομμύρια followers, η Rosanna κερδίζει μέχρι και 2.100 ευρώ με μία φωτογραφία της, μέσω της τοποθέτησης προϊόντων, όπως για παράδειγμα πίνοντας συγκεκριμένα πρωτεϊνούχα ποτά, βουρτσίζοντας τα δόντια της, ή βάζοντας συγκεκριμένη μάσκα ομορφιάς.

Αν και στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί για γνωστά περιοδικά όπως το Playboy και το Sports Illustrated και πήρε μέρος σε ριάλιτι με Νεοζηλανδούς που κυνηγούσαν τα όνειρά τους στην Αυστραλία, η 28χρονη κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστή χάρη στο Instagram.
Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να μοιραστεί τα «μυστικά» της. «Δεν νομίζω ότι είμαι διαφορετική από τα άλλα μοντέλα του Instagram που υπάρχουν. Απλά, είχα πάντα ένα πάθος με την φωτογραφία», δήλωσε, στο The Gold Coast Bulletin, η Rozana και έδωσε τις συμβουλές της.
Κατά την ίδια, για να επιτύχει ένας χρήστης του Instagram όσα και εκείνη χρειάζεται: να «ανεβάζει» μεταξύ 6:30 και 9 το βράδυ ή νωρίς το πρωί πριν την δουλειά, να αλληλεπιδρά με τους followers (π.χ. κάνοντάς τους ερωτήσεις ή ζητώντας να κάνουν tag τους φίλους τους), να επενδύσει σε μια καλή κάμερα με wi-fi ώστε να στέλνει κατευθείαν τις φωτογραφίες στο κινητό του και να φροντίζει οι φωτογραφίες να είναι πολύ καλής ποιότητας.


Περισσότερα στο peoplegreece.com

Last modified on 12/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr