Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η Ειρήνη Κολιδά είναι στην Ελλάδα: Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της

Η Ειρήνη Κολιδά είναι στην Ελλάδα: Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της

Η Ειρήνη Κολιδά είναι η παίκτρια που αποχώρησε πριν από τον Πάνο Αργιανίδη από το Survivor και την ομάδα των «Μαχητών». Ο λόγος της αποχώρησης της ήταν το ατύχημα που είχε η ομάδα της με το όχημα που

τους μετέφερε στο συμβούλιο του νησιού.Μετά από αυτό, κρίθηκε απαραίτητη η αποχώρηση της από το παιχνίδι του ΣΚΑΙ. Αν και αποχώρησε εδώ και μέρες, η Ειρήνη παρέμεινε στον Άγιο Δομήνικο για περισσότερο από μία εβδομάδα. Ωστόσο, χθες επέστρεψε πίσω στην χώρα μας μαζί με τον μάνατζερ ράγκμπι.

Η Ειρήνη Κολιδά και ο Πάνος Αργιανίδης επέστρεψαν στην Ελλάδα: Ο άγνωστος τραυματισμός και το «καρφί»

Σήμερα, θέλησε να μοιραστεί την πρώτη εικόνα από την επιστροφή της στην Ελλάδα, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η εικόνα αυτή δεν θα μπορούσε να μην έχει σχέση με τον γιο της, ο οποίος της είχε λείψει πολύ.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιχνίδια του μικρού. Μαμά και γιος περνούν χαλαρές και όμορφες στιγμές.

Δείτε την φωτογραφία: peoplegreece.com

Last modified on 15/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr