Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γιάννης Πλούταρχος: Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πόσο κακό κάνουν τα Talent Shows

Γιάννης Πλούταρχος: Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πόσο κακό κάνουν τα Talent Shows

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στα τάλεντ σόου και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να βρίσκεται σε κριτική επιτροπή.

 

«Τα μουσικά talent shows είναι ένας τρόπος να βγει ένα παιδί που έχει ταλέντο. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε και πόσο κακό μπορεί να κάνουν αυτά τα talent shows. Κάνουν καλό, γιατί μπορεί να υπάρξει ένα παιδί που μπορεί να εξελιχθεί, κι εγώ, αν ξεκίναγα την καριέρα μου, θα πήγαινα εκεί, για να με ακούσει ο κόσμος. Μπορούν να διακριθούν μέσα από εκεί παιδιά με αξία.Το θέμα είναι πόσοι έχουν το σθένος, την ψυχή, να δουλέψουν συνέχεια, να διαχειριστούν την επωνυμία τους. Η επωνυμία είναι μια μεγάλη μορφή δύναμης που κάποια στιγμή καίει τον εγκέφαλο, αν δεν τη διαχειριστείς σωστά, και πρέπει να προσέξεις να μην πάθεις αυτοκρατορική παράκρουση! Πώς αυτό το παιδί που δέχτηκε μεγάλη αναγνωρισιμότητα, αν δεν πετύχει στο επάγγελμα αυτό, θα γυρίσει να κάνει κάτι διαφορετικό; Του έχει κάνει ήδη κακό. Αυτό μόνο βλέπω σαν αχίλλειο πτέρνα. Σωστά υπάρχουν κάποια talent shows όχι όμως όλα», λέει στο περιοδικό Λοιπόν.

Όσο για τι θα έλεγε ο ίδιος σε ενδεχόμενη πρόταση για κριτική επιτροπή;

«Μου έχει ζητηθεί σχεδόν για όλα τα talent shows να είμαι στην κριτική επιτροπή. Έχω πει ότι από τη στιγμή που συνεχίζω αυτή τη διαδρομή, και ο κόσμος συνεχίζει να με κρίνει, δεν μπορώ να κρίνω εγώ άλλους ανθρώπους, άρα δεν μπορώ να είμαι σε μία κριτική επιτροπή, δεν έχω αυτό το ταλέντο, κατά πρώτον, και, δεύτερον, δεν μπορώ να κρίνω τους ανθρώπους από τη στιγμή που ακόμα κρίνομαι καλλιτεχνικά», τονίζει.

Last modified on 22/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr