Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Συγκινεί η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα: Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε για τον Στάθη Ψάλτη

Συγκινεί η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα: Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε για τον Στάθη Ψάλτη

Η απώλεια του Στάθη Ψάλτη έχει κοστίσει σε πολλούς ανθρώπους της showbiz και όχι μόνο. Ο θάνατος του ηθοποιού κλόνισε σημαντικά πλήθος κόσμου και πριν λίγες ώρες φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο

στον ηθοποιό.Η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα, Αλεξία, ιδιαίτερα επηρεασμένη έκανε τη δική της ξεχωριστή ανάρτηση, μία ημέρα μετά το θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη. Πρόκειται για μία κοινή φωτογραφία των δύο ηθοποιών από παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσαν.

Οι δύο τους είχαν αρκετές συνεργασίες και εκτός αυτού τους συνέδεε σημαντική φιλία. Δείτε την ανάρτησή της Αλεξίας Μουστάκα.
Εκτός αυτού όμως είναι σημαντικό πως οι δύο καλλιτέχνες είχαν ορισμένα αξιοπρόσεκτα κοινά στοιχεία! Τόσο ο Στάθης Ψάλτης όσο και ο Σωτήρης Μουστάκας, δεν πρόλαβαν να δουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, τις τελευταίες ταινίες που πρωταγωνίστησαν. Η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, «Νίκος Καζαντζάκης», που πρωταγωνιστεί θα βγει στις αίθουσες το προσεχές φθινόπωρο και κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με την ταινία «Ελ Γκρέκο».

Και οι δύο ηθοποιοί επίσης έφυγαν από τη ζωή στα 66 τους χρόνια!

Last modified on 25/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr