Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ράδιο Αρβύλα: Το συγκινητικό αντίο στον Στάθη Ψάλτη

Ράδιο Αρβύλα: Το συγκινητικό αντίο στον Στάθη Ψάλτη

Οι Ράδιο Αρβύλα συνηθίζουν να αναφέρονται στην επικαιρότητα και πιο επισταμένα στα καλλιτεχνικά δρώμενα, όταν υπάρχει… σημαντικός λόγος. Ο θάνατος του Στάθη Ψάλτη έφερε θλίψη σε πολύ κόσμο που έχει μεγαλώσει με τις ταινίες και τις παραστάσεις που πρωταγωνιστούσε.

 

Λίγα δευτερόλεπτα λοιπόν μετά την έναρξη της σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης βρήκε την αφορμή και είπε το δικό του ”αντίο“ στον ηθοποιό.

«Σήμερα η Ελλάδα αποχαιρέτησε, κατά κάποιο τρόπο, τον Στάθη Ψάλτη, αν και δεν υπάρχει λόγος να λες αντίο σε αυτούς τους ανθρώπους, μένουν μαζί μας για πολλά χρόνια», επεσήμανε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το τόσο ξεχωριστό γκράφιτι που φτιάχτηκε προς τιμήν του. Φρόντισε μάλιστα να ολοκληρώσει τονίζοντας: «Να τον αποχαιρετήσει και το Ράδιο Αρβύλα, έναν άνθρωπο που και για την καλλιτεχνική του δραστηριότητα και για το ήθος του τον αγάπησε η Ελλάδα και πολύ καλά έκανε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα αγαπημένα του πρόσωπα και στην οικογένειά του».

 

Last modified on 25/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr