Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γιάννης Σπαλιάρας: Τι λέει η μητέρα του για τις 4.000 γυναίκες

Γιάννης Σπαλιάρας: Τι λέει η μητέρα του για τις 4.000 γυναίκες

Η κυρία Ευαγγελία είναι η μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα και η αδυναμία ανάμεσα σε γιο και μαμά είναι μοναδική. Το συγκεκριμένο γεγονός έχουμε δει και μέσα από το Survivor στα έπαθλα επικοινωνίας που έχει κερδίσει η ομάδα των Μαχητών.

 

Αυτή τη φορά η μητέρα του γνωστού παρουσιαστή και μοντέλου μίλησε στο Down Town σε μία μοναδική συνέντευξη. Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πόσο της λείπει ο γιος της και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του Γιάννη.

Η τελευταία φορά που μίλησε με τον γιο της στο τηλέφωνο ήταν το Πάσχα μόνο για ένα λεπτό και μετά το παιχνίδι, ο παίκτης Γιάννης θα μετακομίσει στο πατρικό του σπίτι στον Άγιο Δημήτριο. «Ο Γιάννης μου είναι Survivor», δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν πέθανε ο πατέρας του, Μπάμπης.

«Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που συμβουλεύτηκε όταν του έγινε πρόταση για το Survivor. Του είπα: να πας αγόρι μου. Ο Γιάννης έχασε τον πατέρα του πρόσφατα και αυτό τον κατέβαλε πολύ ψυχολογικά. Το παιδί ήταν συνέχεια μαζί μου στο νεκροταφείο, θεώρησα λοιπόν ότι το Survivor θα του κάνει καλό. Έπρεπε να τον βοηθήσω. Βέβαια, δεν ήξερα όλες τις κακουχίες που θα περνούσε εκεί μέσα. Ούτε ο ίδιος τις φανταζόταν!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

Κατόπιν, έκανε μία πολύ γλυκιά αναφορά στο γιό της λέγοντας: «Τρώω άλλες ώρες, ποτέ όμως την ώρα που βλέπω τον Γιάννη στην τηλεόραση. Και τρώω για να γυρίσει ο Γιάννης και να με βρει δυνατή. Μία μάνα μόνο του έχει απομείνει, ας είναι ζωντανή. Έτσι ξαφνικά έφυγε και ο πατέρας του, το ξαφνικό με τρομάζει. Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Ειδικά πριν από το Πάσχα- γιατί μετά θέλω να πιστεύω ότι τους έδωσαν λίγο αρνί και αυγά- θα μπορούσε να κάνει διαφήμιση κατά της νευρικής ανορεξίας. Εκείνο βέβαια που με ανησυχεί περισσότερο είναι το διάστρεμμα που έπαθε στην αρχή του παιχνιδιού. Βλέπω ότι τον ταλαιπωρεί ακόμα».

Αναφορικά με την περιβόητη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα για τις 4.000 γυναίκες, είπε: «Κανείς δεν πάει με 4.000 γυναίκες, χιουμοριστικά το δήλωσε ο Γιάννης». Μάλιστα φρόντισε να σχολιάσει: Δεν μου έκανε καλή εντύπωση αυτή η δήλωσή του, ήταν μια ανοησία. Εγώ έχω γνωρίσει περίπου 20 κοπέλες, που κατά καιρούς ήταν στο πλευρό του».

Last modified on 12/05/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr