Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Bishop Curry: Γνωρίστε τον 10χρονο που εφηύρε συσκευή για να σταματήσουν οι θάνατοι παιδιών από τη ζέστη στα αυτοκίνητα

Bishop Curry: Γνωρίστε τον 10χρονο που εφηύρε συσκευή για να σταματήσουν οι θάνατοι παιδιών από τη ζέστη στα αυτοκίνητα

Σε μία άκρως ανιδιοτελή και γεμάτη αγάπη πράξη προχώρησε ένας 10χονος στις ΗΠΑ. Ο Bishop B. Curry ευαισθητοποιημένος με τους τραγικούς θανάτους μικρών παιδιών από τη ζέστη σε αμάξια, κατάφερε να εφεύρει μία συσκευή. Η «Όασις» καταφέρνει να παρακολουθεί τη θερμοκρασία,

να βγάζει κρύο αέρα και να ειδοποιεί γονείς και αστυνομία!

Σύμφωνα με στατιστικές, από το 1998 έχουν πεθάνει περίπου 712 παιδιά από τη ζέστη μέσα στα αυτοκίνητα, μόνο στις ΗΠΑ. Το γεγονός αυτό από μόνο του αρκεί για να κινήσει το ενδιαφέρον πολλών εντός και εκτός Αμερικής.
Ο μικρός Bishop σκέφτηκε την ιδέα για τη μηχανή, όταν πληροφορήθηκε για το θάνατο του 6 μηνών βρέφους του γείτονά του από υπερβολική θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο. Μαζί με τον πατέρα του κατάφεραν μέσω της πλατφόρμας GoFundMe να συγκεντρώσουν ήδη 29.000 δολάρια, ξεπερνώντας τα απαιτούμενα 20.000 για την κατοχύρωση της πατέντας.

Τι να πει κανείς για ένα παιδί σαν αυτόν;

 

Last modified on 23/06/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media