Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η Apple μόλις ανακοίνωσε μια σειρά θέσεων εργασίας από το σπίτι

Η Apple μόλις ανακοίνωσε μια σειρά θέσεων εργασίας από το σπίτι

Αν πάντα ήθελες να δουλέψεις για την Apple αλλά δεν ήσουν σίγουρος ότι ήθελες να βγεις από την άνεση του σπιτιού σου, ίσως και να βρήκες, μόλις, τη δουλειά των ονείρων σου.

 

Η Apple έχει ανοίξει στις ΗΠΑ θέσεις για πάνω από 60 συμβούλους και διευθυντές «κατ’ οίκον» – θέσεις εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης όπου επιτρέπεται στους ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι τους.

«Από το δικό σας σπίτι, θα είστε η ανθρώπινη σύνδεση των πελατών με την Apple: φιλικοί, στοχαστικοί και πραγματικοί», γράφει η αγγελία.

«Θα απαντάτε σε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, εμπλουτίζοντας τις ζωές των πελατών με το να τους βοηθάτε να έχουν πρόσβαση στο θαύμα που αναμένουν από την Apple. Κάθε φορά που θα σώζετε την ημέρα κάποιου, θα εκπλαγείτε βλέποντας τι θα κάνει το γεγονός αυτό για εσάς» καταλήγει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com

Last modified on 04/08/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr