Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μεγάλη συμφωνία του Facebook με κολοσσούς των μέσων ενημέρωσης

Μεγάλη συμφωνία του Facebook με κολοσσούς των μέσων ενημέρωσης

Το Facebook υπέγραψε συμφωνία με δέκα μεγάλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ για να συμμετάσχουν σε μια δοκιμή, που θα επιτρέπει στους χρήστες του μεγαλύτερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης να έχουν πρόσβαση

από την κινητή συσκευή τους (μόνο Android προς το παρόν) σε ένα περιορισμένο αριθμό δέκα online άρθρων το μήνα από κάθε μέσο ενημέρωσης ή σε μια επιλογή άρθρων που θα αποφασίζουν οι εκδότες.

Στη συνέχεια, οι χρήστες, αν θέλουν πλήρη πρόβαση στο ειδησεογραφικό περιεχόμενο, θα έχουν την επιλογή να γίνουν κανονικοί συνδρομητές, μέσω των ιστοτόπων των εφημερίδων. Το Facebook δεν θα παίρνει ποσοστό για κάθε πληρωμένη συνδρομή στο μέσο ενημέρωσης.

Η συμφωνία θα αρχίσει να εφαρμόζεται τις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple δεν συμμετέχει στη συμφωνία επειδή διεκδικεί μερίδιο 30% από κάθε συνδρομή σε μέσο ενημέρωσης, η οποία θα κλείνεται μέσω δικής της συσκευής με εφαρμογές iOS.

Διαβάστε τη συνέχεια στο fortunegreece.com

Last modified on 21/10/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr