Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Άννα Βίσση: Η απάντησή της για την «κομμένη» φωτογραφία του Γιώργου Νταλάρα

Άννα Βίσση: Η απάντησή της για την «κομμένη» φωτογραφία του Γιώργου Νταλάρα

Η Άννα Βίσση ήταν μεταξύ των celebrities που στήριξαν το People Run 3, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής, στο Κτήμα Συγγρού, στο Μαρούσι. Σε δηλώσεις της, η κορυφαία τραγουδίστρια μίλησε για την σχέση της με την κόρη της,

αποκάλυψε τον λόγο που αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, αλλά και έβαλε τέλος στην αναστάτωση που προκλήθηκε με την φωτογραφία που προ ημερών «ανέβηκε» στα social media του Γιώργου Νταλάρα από την οποία η ίδια είχε «κοπεί».

«Θέλω να φύγω από το Άννα Βίσση και τις υποχρεώσεις. Τελευταία δεν με ενδιαφέρει να κάνω συνεντεύξεις. Έχω βγει, έχω φωτογραφηθεί. Βαριέμαι να βλέπω τις φωτογραφίες μου. Νιώθω φυσικά στην ζωή μου και ωρίμασα. Νιώθω διαφορετικά πράγματα από το τι σημαίνει να τραγουδάω και να έχω μια καριέρα», επεσήμανε η Άννα, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, για τις δεκάδες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα και μοιράστηκε τον λόγο που νιώθει νεότερη, ως γιαγιά. «Είναι ίσως ότι πιο όμορφο έχω ζήσει στην ζωή μου να είμαι γιαγιά. Ίσως μεγαλύτερο και από τους έρωτες που έχω ζήσει. Ζω τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερη κατάσταση. Όλοι μου λέγανε ότι δεν μοιάζω ως γιαγιά. Με κάνει να νιώθω ακόμα πιο μικρή. Ειδικά όταν έχεις μια προσωπικότητα σαν την δικιά μου, την ενέργεια που έχω» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Η Σοφία δίνει περισσότερο χρόνο από μένα. Ήμουν περισσότερο πολυάσχολη όταν έκανα εγώ την κόρη. Λόγω της εξέλιξης μιας καριέρας που πίστεψα. Χωρίς να αδιαφορώ για το παιδί, απλώς δεν ήμουν εκεί όσο θα ήθελα».

Ερωτηθείσα για την κίνηση του Γιώργου Νταλάρα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν «κόβοντας» από την πρωτότυπη την Άννα, η ίδια ήταν αποστομωτική και, με τον μοναδικό της τρόπο, έκλεισε το θέμα μία και καλή. «Όχι, όχι, δεν θέλω να το πω αυτό, δεν με ενδιαφέρει, και δεν ξέρω και πώς έγινε. Κι όταν δεν ξέρεις, απλά ανακυκλώνεις κάτι που άλλοι έχουν σκοπό να είναι εναντίον του κυρίου που το έκανε, άλλοι να ιντριγκάρουν. Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι καταστάσεις. Είναι τυχαία πράγματα, που καλό είναι να παραμένουν τυχαία», απάντησε.

Τέλος, σε ερώτηση για τα talent shows, μετά και την συμμετοχή της στο Star Academy, δήλωσε: «Τα talent show δεν είναι μια τωρινή κατάσταση. Είναι μια κατάσταση που την εκμεταλλεύονται όλοι. Ακόμα και εγώ, μια δουλειά ήταν που την έκανα. Σε όλο το κόσμο την κάνουν, μακάρι όμως να μην υπήρχαν».

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε η τραγουδίστρια:

Last modified on 23/10/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media