Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το κορυφαίο laser αφαίρεσης τατουάζ τώρα και στην Ελλάδα

Το κορυφαίο laser αφαίρεσης τατουάζ τώρα και στην Ελλάδα

Επανάστασή στην αφαίρεση των τατουάζ φέρνει το νέο υπερσύγχρονο ιατρικό laser ALMA Q , που ήρθε πλέον και στην Ελλάδα από τη Δερματολογική Κλινική Dermadvance.


Η καινοτομία του συγκεκριμένου Ιατρικού Μηχανήματος είναι ότι για πρώτη φορά είναι εφικτή η αφαίρεση τατουάζ όλων των χρωμάτων χωρίς να δημιουργούνται ουλές και σημάδια.
Το τατουάζ είναι μια μοναδική μορφή τέχνης στο σώμα μας. Πολλές φορές όμως χρειάζεται να διορθώσουμε κάτι σε ένα παλιό τατουάζ η να αφαιρέσουμε κάποιο που ξεθώριασε.
Η νέα τεχνολογία του Laser ALMA Q επιτρέπει την ταχύτερη αφαίρεση του τατουάζ σε μικρότερο αριθμό συνεδριών. Ακόμη αντιμετωπίζει αποτελεσματικότερα τις πιο δύσκολες περιπτώσεις όπως είναι για παράδειγμα τατουάζ που έγιναν από ερασιτέχνες και όχι από έμπειρους tattoo artists.
Τι αλλάζει στην αφαίρεση των τατουάζ
Μέχρι σήμερα η αφαίρεση των πολύχρωμων τατουάζ ήταν απαγορευτική διότι τα περισσότερα laser αφαίρεσης τατουάζ (κατηγορίας QS ruby laser 694nm) είναι παλιάς τεχνολογίας και αφαιρούν μόνο τα σκουρόχρωμα τατουάζ, όπως μπλε και μαύρο, αλλά δεν μπορούν να εξαλείψουν χρώματα όπως το κόκκινο το κίτρινο και το πορτοκαλί. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως επιλέγονταν τραυματικές μέθοδοι με σχεδόν απαγορευτικό αισθητικό αποτέλεσμα όπως η δερμοαπόξεση σε βάθος που αφήνει συνήθως ουλή ή η χειρουργική εκτομή. Τώρα όμως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία του ALMA Q laser που αφαιρεί όλα τα χρώματα ανώδυνα και χωρίς να αφήνει ουλές.
Η οριστική λύση στην αφαίρεση των πολύχρωμων τατουάζ
Το ALMA Q δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα αφαίρεσης των πολύχρωμων τατουάζ.
Γιατί είναι το μοναδικό και πλέον σύγχρονης τεχνολογίας Q switched laser που συνδυάζει δύο διαφορετικά μήκη κύματος και δύο διαφορετικές αλλά συμπληρωματικές μεταξύ τους τεχνολογίες laser στο ίδιο μηχάνημα προσφέροντας μοναδικά και αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα όπως:
• Μας επιτρέπει την αφαίρεση δερματοστιξιών όλων των χρωμάτων ακόμα και των «απαγορευμένων» όπως το κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί, που οι παλιές τεχνολογίες δεν τολμούσαν να «αγγίξουν».
• Μας δίνει τη δυνατότητα να γίνονται την ίδια ημέρα παραπάνω από μία συνεδρίες αφαίρεσης του τατουάζ, με αποτέλεσμα να είναι πολύ γρηγορότερη η διαδικασία και ο χρόνος αφαίρεσης του τατουάζ.
• Η πιθανότητα για υπολειμματικό χρώμα ή επιπλοκές όπως μετατραυματική ουλή , υπερμελαγχρώσεις κτλ είναι σχεδόν μηδενικός σε σχέση με παλαιότερα laser .
• Η αφαίρεση τατουάζ από σκουρόχρωμα άτομα που αποτελούσε μια «προβληματική» θεραπευτική επιλογή για τα «παλιά» Q switched laser, είναι πλέον εύκολη υπόθεση.
Τεχνολογία αιχμής «2 σε 1» αποκλειστικά στην Dermadvance
Ο συνδυασμός δυο διαφορετικών laser στο ALMA Q το Nd YAG 1064 nm laser και το KTP 532 laser του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί αυτά τα μήκη κύματος με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το «στόχο» του. Ο συνδυασμός Q switched ,Long pulsed και Quasi Long pulsed τεχνολογίας απογειώνει την αποτελεσματικότητα και την πολυχρηστικοτητα του.
Αν και τα μήκη κύματος αυτά προ υπάρχουν και έχουν χρησιμοποιηθεί με πολύ καλή αποτελεσματικότητα μέχρι σήμερα για την αφαίρεση τατουάζ, ο συνδυασμός τους στο ίδιο μηχάμηχάνημα και οι υπερσύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες εκπομπής, καθιστούν το ALMA Q το απόλυτο καινοτόμο laser για την αφαίρεση τατουάζ.
Η τεχνολογία του ALMA Q στα χέρια ενός έμπειρου και εξειδικευμένου σε αυτή τη μέθοδο δερματολόγου μας δίνει τη δυνατότητα με ασφάλεια να «σβήσουμε» για πάντα το ανεπιθύμητο πλέον για έναν άνθρωπο τατουάζ.
Η δερματολογική κλινική Dermadvance και ο επιστημονικός υπεύθυνος Δερματολόγος κ. Στάμου Χρήστος έχουν φέρει πρώτοι και σε αποκλειστικότητα την τεχνολογία AlmaQ Laser στην Ελλάδα με σκοπό να προσφέρουν την πιο εκλεπτυσμένη και αποτελεσματική τεχνολογία στην αφαίρεση τατουάζ.

Τα Δερματολογικά Ιατρεία της Dermadvance θα βρείτε στο Κέντρο της Αθήνας, Βασ. Σοφίας 115, 11521, και στον Κορυδαλλό, Ταξιαρχών 34 – 36, Πλ. Ελευθερίας, 18120.

Πηγή:newsbomb.gr

Last modified on 13/11/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr