Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αυτό είναι το αντρικό άρωμα που «σεληνιάζει» τις γυναίκες!

Αυτό είναι το αντρικό άρωμα που «σεληνιάζει» τις γυναίκες!

Το Sauvage του οίκου Dior μας συστήνεται ξανά από την αρχή.Καταρχήν, να ξεκαθαρίσουμε το γεγονός ότι παθαίνουμε ντελίριο σε οτιδήποτε έχει επάνω του αναγραφόμενο το όνομα Dior...

Το άρωμα Sauvage του οίκου Dior από τότε που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά μας έκανε αυτό που λέμε το κλικ. Είναι τόσο χαρακτηριστική η ευωδιά του, που την αναγνωρίζαμε αμέσως και γυρνούσαμε το κεφάλι μας ασυναίσθητα, κάθε φορά που ένας άντρας φορούσε Sauvage και μας προσπερνούσε στο δρόμο ή μας συστηνόταν -όλο καμάρι- το βράδυ σε ένα μαγαζί.

Το θέμα είναι πως το άρωμα για το οποίο συζητάμε παραπάνω ανανεώθηκε. Έγινε Eau De Parfum, δηλαδή πιο δυνατό, χάρη στον ταλαντούχο αρωματοποιό François Demachy και μας συστήνεται ξανά από την αρχή. Αυτή τη φορά, υπόσχεται να ξυπνήσει τα πιο… ζωώδη σου ένστικτα αφού είναι εμπνευσμένο από τη μαγευτική ώρα του λυκόφωτος.

Δεν ξέρω αν έχεις σκοπό να σεληνιαστείς, αλλά εκείνη την ώρα όλα αλλάζουν για το Dior Sauvage Eau De Parfum! O ουρανός γίνεται μπλε το σούρουπο, ο παγωμένος αέρας της νύχτας ξυπνά τα αρώματα της γης. Η φύση αποκαλύπτεται, έντονη και ευωδιαστή απελευθερώνοντας τα βαθιά, ρητινώδη και πικάντικα αρώματα της. Με λίγα λόγια, προβλέπεται πως το επαναλανσάρισμα αυτού του αρώματος θα μας απασχολήσει και πάλι πιο θετικά, πιο εκρηκτικά, πιο δυναμικά.

 

Λες να γίνει το δικό σου σήμα κατατεθέν;

Last modified on 13/03/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr