Print this page
Wayne Rooney: Δώρο αξίας 100.000 λιρών στη γυναίκα του!

Wayne Rooney: Δώρο αξίας 100.000 λιρών στη γυναίκα του!

Ένα υπερπολυτελές ταξίδι αξίας 100.000 λιρών «δώρισε» ο επιθετικός ποδοσφαιριστής της Έβερτον στην γυναίκα του Κολίν Ρούνεϊ.Στην πραγματικότητα την έστειλε μαζί με τα 4 παιδιά τους στο Madinat Jumeirah resort στο Ντουμπάι

για να γιορτάσει τα 32α γενέθλια της καθώς ο ίδιος έπρεπε να απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με την ομάδα του.

Σύμφωνα με βρετανικά σάιτ, το θέρετρο όπου θα μείνει η οικογένεια Ρούνεϊ έχει την δική του προσωπική παραλία, σπα και 50 εστιατόρια για να διαλέξεις. Όσον αφορά την αξία του, φαίνεται πως ο Ρούνεϊ θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς μια βραδιά στο συγκεκριμένο resort κοστίζει πάνω από 1.500 λίρες!

Είναι φανερό πως ο ποδοσφαιριστής κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να εξιλεωθεί, μιας και πρόσφατα είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος στο αυτοκίνητο μιας άλλης γυναίκας. Κάτι τέτοιο γέμισε με «σύννεφα» το γάμο του ζευγαριού και ο βρετανός ποδοσφαιριστής θέλησε να επανορθώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού το δώρο-ταξίδι στο Ντουμπάι ήταν μια ένδειξη του πόσο πολύ αγαπά ο Ρούνεϊ την Κολίν.

Last modified on 04/04/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr