ένα τροχόσπιτο τίγκα από παράθυρα. Και το πέτυχε με το Nest μοντέλο, με κατεργασμένα υλικά του 1950.
Το τροχόσπιτο έχει έξι παράθυρα περιμετρικά και άλλο ένα κεντρικό στην κορυφή, με αμφιθεατρικό σχήμα, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα προς τον έξω κόσμο, ενώ στην οροφή υπάρχει και ένας φεγγίτης για να μετράς τα αστέρια. Όλα αυτά βοηθούν στον φωτισμό του ευήλιου ρυμουλκούμενου και του πλήρως εξοπλισμένου χώρου του, ο οποίος προσφέρει επίσης γενναιόδωρη αποθήκευση, καυστήρες, φούρνο μικροκυμάτων, μπάνιο, κουζινάκι και καναπέδες σε σχήμα U που μετατρέπονται σε κρεβάτι.
Θες να γίνει δικό σου; Γράψε τα νουμεράκια που σου δώσαμε παραπάνω. Και διάθεσε τις 37.000 από τα κέρδη σου για να το αποκτήσεις.
Αλλιώς, αρκέσου σε αυτές τις φωτογραφίες:
Article content

Αυτό είναι το τροχόσπιτο που θα αγόραζες αν κέρδιζες το Λαχείο!
- Post by: Piperaki.gr
- 16/04/2018
Η Airstream είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες της Αμερικής με ρυμουλκούμενα. Αυτή τη φορά, ο ιδρυτής της, Wally Byam θέλησε να πειραματιστεί λίγο παραπάνω, υλοποιώντας ένα από τα οράματά του:
About Author

Piperaki.gr
Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.
Email: contact@piperaki.gr
Image Gallery
View the embedded image gallery online at:
https://www.piperaki.gr/lifestyle/5549-ayto-einai-to-trochospito-poy-tha-agorazes-an-kerdizes-to-lacheio#sigProId16b76e6567
https://www.piperaki.gr/lifestyle/5549-ayto-einai-to-trochospito-poy-tha-agorazes-an-kerdizes-to-lacheio#sigProId16b76e6567