Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

O Έλληνας traveller που πήγε στη Β. Κορέα

O Έλληνας traveller που πήγε στη Β. Κορέα

Για έναν φανατικό “traveller” το ταξίδι είναι τρόπος ζωής. Στην ουσία αποτελεί μια επιθυμία για γνώση και εμπειρίες που ένα πολυτελές θέρετρο οπουδήποτε στον κόσμο δεν μπορεί να σου προσφέρει.

Ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, είναι κοινωνικός επιχειρηματίας, εκ των διοργανωτών του Athens Science Festival και συνεργάτης της Ashoka, του παγκόσμιου οργανισμού για την υποστήριξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Ταυτόχρονα όμως είναι και “traveller” και έχει πάει μέχρι στιγμής σε σχεδόν 90 χώρες.
Έτσι κάποια στιγμή προέκυψε και η Βόρεια Κορέα ως επιλογή. Αυτά που είδε είναι εντυπωσιακά αλλά και αρκετά διαφορετικά σε σχέση με αυτά που γνωρίζουμε για την απομονωμένη χώρα.
Έχουμε διαβάσει και ακούσει πολλά για την απομονωμένη χώρα της Άπω Ανατολής αλλά ότι ακούμε συνήθως έχουν να κάνουν, με τους ηγέτες της και το πυρηνικό της πρόγραμμα.

Read more: http://www.cnn.gr

Last modified on 19/04/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr