Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Καμαρώνεις να τους βλέπεις:Δείτε την σύζυγο του Γιάννη Πλούταρχου σε ζεϊμπέκικο

Καμαρώνεις να τους βλέπεις:Δείτε την σύζυγο του Γιάννη Πλούταρχου σε ζεϊμπέκικο

Η σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου σηκώθηκε και χόρεψε ζεμπέκικο σ ένα από τα τραγούδια του.Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζουν να πολυ φωτογραφίζονται μαζί, αλλά αυτή το φορά δεν πρόκειται για μια τυπική κοινή εμφάνιση.

Η σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου σηκώθηκε και χόρεψε ζεμπέκικο σ ένα από τα τραγούδια του. Η Μαρία Κακοσαίου, σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου (Γιάννης Κακοσαίος το πραγματικό του όνομα), έκανε μια νυχτερινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής με την Πέγκυ Ζήνα και έριξε το ζεϊμπέκικό της.

Για πρώτη φορά η σύζυγος του τραγουδιστή ανέβηκε στην πίστα του Posidonio και χόρεψε με τα παιδιά τους από κάτω να την αποθεώνουν.

Για την ιστορία θα πρεπει να αναφερουμε ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει πέντε παιδιά: Γιώργος Κακοσαίος, Παναγιώτα Κακοσαίου, Ελεωνόρα Κακοσαίου, Κατερίνα Κακοσαίου, Κωνσταντίνος Κακοσαίος.

Το ζευγάρι πάντα κρατάει χαμηλούς τόνους και πάνω από όλα έχει την οικογένειά του. Μια όμορφη οικογενειακή στιγμή στο «Posidonio» της παραλιάκης, το βράδυ της Κυριακής, που αξίζει να δεις.

Η αλήθεια είναι ότι οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου την απόλαυσαν, αφού χόρεψε και τραγούδησε με την καρδιά της, και ο κόσμος της χάρισε το πιο ζεστό του χειροκρότημα.

Δύσκολα βλέπεις τόσο αγαπημένα ζευγάρια στην show biz, και κάθε φορά που συναντάμε τέτοιες εικόνες αξίζει να τις αναδεικνύουμε.

Last modified on 05/10/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr