Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Δούκισσα Νομικού: Όσα άλλαξε στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα χάρη στον άντρα της

Δούκισσα Νομικού: Όσα άλλαξε στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα χάρη στον άντρα της

Το μωράκι, ο 11 εβδομάδων Σάββας, συνήθως κοιμάται δίπλα τους, αλλά κάποιες φορές και στο δωμάτιό του, αφού υπάρχει μόνιτορ και τον παρακολουθούν. «Δεν είμαι υστερική ούτε υποχόνδρια.

Έχω εμπιστοσύνη στο μωρό μου και στον εαυτό μου. Είναι πολύ γελαστό και έξυπνο μωρό. Από πολύ μικρό μάς χαμογελάει και πλέον γελάει κανονικά, ξεκαρδίζεται. Δεν ξέρω αν έχω γίνει κουκουβάγια και βλέπω ότι το παιδί μου είναι το καλύτερο!» σχολιάζει γελώντας.
Της κάνω την ερώτηση-κλειδί: Ο Δημήτρης αλλάζει πάνα στο μωρό;
«Κοίτα να δεις, και πάνα έχει αλλάξει, αλλά λίγο ατσούμπαλα. Όμως, τον ρεύει εξαιρετικά, τον κοιμίζει και τρελαίνομαι να τους βλέπω να παίζουν μαζί – ειδικά όταν τον κάνουμε μπανάκι. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια που είμαστε μαζί με τον Δημήτρη, κλείνουμε ένα χρόνο παντρεμένοι και δεν νιώθω ότι είμαστε σύζυγοι με τη συμβατική έννοια. Ο άντρας μου είναι για πάντα το αγόρι μου. Έχω για εκείνον το ίδιο φτερούγισμα που είχα στην αρχή. Δεν με αφήνει να επαναπαυτώ. Με έχει συνέχεια σε μια ευχάριστη εγρήγορση. Είναι αυτός που πάντα θα με ανεβάσει, θα μου χαμογελάσει, θα μου κάνει πλάκα. Αντιμετωπίζουμε τα πάντα με χιούμορ και νιώθω πως αυτό με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Πιο κουλ. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Ακόμα και τις δυσκολίες και τα προβλήματα στη δουλειά εκείνος με έχει μάθει να τα αντιμετωπίζω αισιόδοξα. Γιατί πιο μικρή ήμουν drama queen. Τώρα θα με στενoχωρήσει μόνο κάτι που έχει να κάνει με την οικογένειά μου».
Πηγή: People

Last modified on 15/06/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr