Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Νατάσα Θεοδωρίδου & Ανδρέας Φουστάνος: Αποφοίτησε η κόρη τους Αντριάννα

Νατάσα Θεοδωρίδου & Ανδρέας Φουστάνος: Αποφοίτησε η κόρη τους Αντριάννα

H Νατάσα Θεοδωρίδου εκτός από μια πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι και μια πολύ περήφανη μητέρα. Η τραγουδίστρια έχει δυο κόρες, την 24χρονη Χριστιάννα Μπέτα καρπός του έρωτά της με τον πρώτο της σύζυγο,

Τάκη Μπέτα και την 18χρονη Αντριάνα Φουστάνου την οποία απέκτησε κατά τη διάρκεια του δεύτερου γάμου της με τον Ανδρέα Φουστάνο.

Οι τρεις τους εκτός από σχέση μαμάς κόρης είναι και φίλες με την τραγουδίστρια να μην χάνει ευκαιρία να εκφράζει την αγάπη της στα δυο νεαρά κορίτσια. Κάτι τέτοιο έγινε και χθες βράδυ με αφορμή την αποφοίτηση της Αντριάνας. Η Νατάσα Θεοδωρίδου με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στον instagram ενημέρωσε τους followers της πως και η μικρή της κόρη πήρε πτυχίο. Γεγονός που την έκανε πολύ χαρούμενη αφού πλέον η κόρη της είναι έτοιμη να «ανοίξει τα δικά της φτερά» και να ζήσει τη ζωή που επιθυμεί. «H Αντριάνα μου αποφοίτησε σήμερα και ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει.. θέλω να ζήσεις χρόνια γεμάτα.. όπως εσύ τα ονειρεύεσαι.. είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος και είμαι πολύ περήφανη που είμαι η μητέρα σου.. ♥ @afouust σε λατρεύω..», έγραψε η λαϊκή τραγουδίστρια.

Δείτε τη φωτογραφία

 

 

Last modified on 11/07/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr