Print this page
Monogram Hotels: Η οικογένεια μεγαλώνει: Σε διάθεση οι σουίτες στον Πειραιά

Monogram Hotels: Η οικογένεια μεγαλώνει: Σε διάθεση οι σουίτες στον Πειραιά

LUXURY IN SIMPLICITY "Η minimal σφραγίδα της ελληνικής φιλοξενίας στον Πειραιά" Η ελληνική φιλοξενία θέτει το ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ της και στην περιοχή του Πειραιά. Στην οδό Πραξιτέλους 233,

 

το 6όροφο κτίριο μετατράπηκε σε ευρύχωρες minimal σουίτες ιδιαίτερης industrial αισθητικής.Κάθε όροφος έχει τη δική του μοναδική σουίτα, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και ηρεμία. Οι minimal γραμμές του μετάλλου συνυπάρχουν αρμονικά με την industrial λεπτομέρεια του ξύλου, δημιουργώντας έναν luxurious χώρο φιλοξενίας. Ασπρόμαυρες πινελιές, έντονα κόκκινα και μπλε αντικείμενα, σε συνδυασμό με ναυτικά στοιχεία, θέτουν την ιδιαίτερη σφραγίδα των MONOGRAM PREMIUM SUITES στη φιλοξενία του Πειραιά.

Η ''less is more'' φιλοσοφία μας υποστηρίζει την πολυτελή διαμονή των φιλοξενούμενων μας, μέσω ενός συγκεκριμένου concept σχεδιασμού. Κάθε σουίτα έχει ταυτότητα κατεύθυνσης γης, όπως κάθε ταξίδι μας. Βορράς, Νότος, Ανατολή, Δύση, Ναδίρ, Ζενίθ δίνουν το όνομά τους στις minimal σουίτες που ''κατευθύνουν'' την εμπειρία σας, με μέσο την ελληνική φιλοξενία μας.

Monogram Hotel - Θεσσαλονίκη

Monogram Premium Suites - Πειραιάς

Αθήνα & Καλαμάτα - Coming Soon

 

 

Last modified on 12/07/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr