Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Κάντε το όπως οι celebrities: Τα είδη γυμναστικής που κάνουν οι πιο fit διάσημες

Κάντε το όπως οι celebrities: Τα είδη γυμναστικής που κάνουν οι πιο fit διάσημες

Έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, έχουν περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και παρόλα αυτά διατηρούν τη φυσική τους κατάσταση. Τι είδος γυμναστικής είναι αυτό που προτιμούν οι πιο καλογυμνασμένες stars του κόσμου;

 

Ευλιγισία και ενδυνάμωση. Το pilates βοηθάει σημαντικά στη διαμόρφωση της στάσης του σώματος και σε προβλήματα στον αυχένα και στη μέση. Μεγάλες φαν του είδους οι Rosie Huntington Whiteley, Kate Hudson, Jennifer Aniston, Kate Winslet, Amanda Seyfried.
Με μια πρώτη σκέψη δε θεωρείται το ιδανικότερο σπορ για γυναίκες. Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα αγαπητό και το προτιμούν και οι άγγελοι της Victoria Secret, καθώς αποτελεί ένα τρόπο εκτόνωσης από το καθημερινό στρες. Εκτός από την εκμάθηση τεχνικών πυγμαχίας, προσφέρει και ενδυνάμωση. Για αυτό άλλωστε το επιλέγουν οι Gigi Hadid, Andriana Lima και η Eva Mendes.

Δείτε τη συνέχεια στο InStyle.gr

Last modified on 09/08/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr