Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

«Kara Sevda»: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Burak Ozcivit!

«Kara Sevda»: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Burak Ozcivit!

Στις 13 Οκτωβρίου, έφτασε στην χώρα μας ο πρωταγωνιστής της σειράς «Kara Sevda», Burak Ozcivit. Ο λόγος της επίσκεψης του στην Ελλάδα, ήταν το τριήμερο του Turkish Film Days, όπου διεξήχθη στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Από το αεροδρόμιο κιόλας, τον περίμενε μια θερμή υποδοχή από δημοσιογράφους και θαυμαστές. Ο ίδιος ιδιαίτερα χαρούμενος, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του που βρισκόταν στην Ελλάδα. Μάλιστα, σε συνέντευξη του στο 7Μέρες ΤV, ανέφερε: «Θα ήθελα να σας απαντήσω σε δύο σκέλη. Προτού έρθω στην Ελλάδα είχα ζήσει ανάλογες στιγμές και αλλού. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν περίμενα μια τόσο θερμή υποδοχή εδώ, Γι’ αυτό σας ευχαριστώ από καρδιάς, είστε ένα δυναμικό κοινό και γι’ αυτό πρέπει να επισκεφθώ ξανά τη χώρα σας».

Ο ηθοποιός προκάλεσε παραλήρημα στις θαυμάστριες του, οι οποίες ούρλιαζαν στο αντίκρισμα του. Ο Burak όμως με την σειρά του, δεν τους χάλασε χατίρι, καθώς φωτογραφήθηκε μαζί τους. Λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης, ο ηθοποιός έχει πολλές γυναίκες θαυμάστριες. Ωστόσο, μια κατάφερε να του «κλέψει» την καρδιά!

Εδώ και αρκετό διάστημα ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Fahriye Evcen, η οποία είναι επίσης ηθοποιός. Η σχέση τους στα Μέσα της Τουρκίας είναι γνωστή, καθώς δεν κρύβονται. Μάλιστα, συχνά αναρτούν κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Γνωρίστε την καλύτερα μέσα από φωτογραφίες της:

Last modified on 30/10/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr