Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Stop the press: Η Jennifer Lopez ποζάρει χωρίς ρούχα και γίνεται viral

Stop the press: Η Jennifer Lopez ποζάρει χωρίς ρούχα και γίνεται viral

Ξεκάθαρα η πιο όμορφη και sexy γυναίκα του Hollywood.Είσαι Instagram, χαζεύεις, σκάει μπροστά σου η φωτογραφία της Jennifer Lopez, η οποία ποζάρει περίπου γυμνή, με ένα πράσινο ας το πούμε φόρεμα

να καλύπτει τα επίμαχα σημεία της. Ουρλιάζεις! Από ενθουσιασμό; Από έκπληξη; Κανείς δεν ξέρει, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Την κοιτάς και την ξανακοιτάς, μία μόνο σκέψη έρχεται στο μυαλό σου, η γυναίκα είναι απλά θεά.

Και μας το απέδειξε ξανά έπειτα από αυτήν τη φωτογράφιση. Η 49χρονη (κράτα το αυτό) τραγουδίστρια ποζάρει και φωτογραφίζεται μέσα σε ένα Valentino Haute Couture φόρεμα για το Αμερικάνικο InStyle, το τεύχος Δεκεμβρίου και είναι στα καλύτερά της. Ή μάλλον είναι καλύτερα από ποτέ.

Η Λατίνα τραγουδίστρια είναι σέξι, είναι όμορφη και απλά μας έχει κάνει να τη χαζεύουμε για τουλάχιστον δέκα λεπτά με το στόμα ανοιχτό, από την ώρα που πέσαμε πάνω στη φωτογραφία της. Ό,τι και να σχολιάσουμε εμείς όμως για το σώμα της και γι’ αυτήν της την εμφάνιση θα είναι λίγο.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω gallery και να δεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε. Εμείς ένα θα πούμε και θα σωπάσουμε, είναι η υπέρτατη θεά!

Last modified on 01/11/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr