Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η κατάθλιψη και τα χρέη: Έφτασα να χρωστάω 200.000€

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η κατάθλιψη και τα χρέη: Έφτασα να χρωστάω 200.000€

Ο αγαπημένος ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τα 30 χρόνια γάμου του αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει.Mπορεί τα τελευταία 6 χρόνια να πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», όμως κάθε του ερμηνεία ξεχωρίζει. Η αγάπη του για το θέατρο και την τέχνη της υποκριτικής τον έχει οδηγήσει πολλές φορές πέρα από τα όρια, ωστόσο εκείνος δεν το βάζει κάτω.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Page 2» και στον Γιάννη Πουλόπουλο και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Όσον αφορά τα 30 χρόνια σχέσης με την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη και το μυστικό του γάμου τους, εκείνος αποκαλύπτει: «Μυστικό δεν υπάρχει. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν έχω καταλάβει πως πέρασαν αυτά τα 30 χρόνια. Αισθάνομαι ότι είναι σαν χτες. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

Ο Βλαδίμηρος πέρα από τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές έχει υπηρετήσει πιστά και το θέατρο. Μπορεί οι θέσεις του εκεί να αλλάζουν, όμως η αγάπη του μένει ίδια. Ο ηθοποιός έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με την παραγωγή, επενδύοντας μάλιστα και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του. Οι θεατρικές παραγωγές είναι ρίσκο και αυτό το γνωρίζει καλά ο Βλαδίμηρος. Ο δημοσιογράφος τον ρωτά ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που είχε φτάσει να χρωστάει και εκείνος με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντά:

«Πριν 15 χρόνια ανέβασα την «Φωλιά του κουκου», που όσοι την είδαν την λάτρεψαν όμως δεν είχε εμπορική επιτυχία. Επειδή ήμασταν 11 άτομα επί σκηνής, άρχισα να δανείζομαι για να μπορώ να πληρώσω τους συνεργάτες μου. Έτσι άρχισα να χρεώνομαι και κάποια στιγμή έφτασα να χρωστάω 200.000 ευρώ».

Η οικονομική κρίση έχει μπει στα σπίτια όλων των Ελλήνων και έχει ανατρέψει τις ισορροπίες τους. Πολλοί ήταν εκείνοι που φλέρταραν με την κατάθλιψη και άλλοι ακολουθούσαν αγωγή για να την αντιμετωπίσουν. Τι λέει ο αγαπημένος ηθοποιός γι’ αυτά;

«Σε μένα δε συνέβη αυτό. Εμένα οι οικονομικές δυσκολίες δεν μου έφεραν άγχος γιατί δεν το υπολογίζω το χρήμα. Το άγχος μου πάντα είναι να ξεχρεώσω τους συνεργάτες μου».

 

 

Last modified on 06/11/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr