Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τριανταφυλλίδου & Βλάχος: Μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας "Αιγαίο SOS"

Τριανταφυλλίδου & Βλάχος: Μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας "Αιγαίο SOS"

Είναι ξανά ζευγάρι ή δυο καλοί φίλοι οι Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα;Αν και οι φήμες, τα δημοσιεύματα και το περιβάλλον τους μιλούσαν για χωρισμό,

οι δυο τους παραμένουν αγαπημένοι, χωρίς να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν το αν υπάρχει τελικά επανασύνδεση, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε κάθε νέα αρχή.

Έτσι και το βράδυ της Δευτέρας, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του Bake Off Greece, μάλιστα, πόζαρε αγκαλιά με τον Πάνο Βλάχο.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και μετά από ερώτηση για τη μεταξύ τους σχέση, η ηθοποιός είπε: «Δεν του πήρατε δηλώσεις; Πιστεύω ότι ο κύριος Βλάχος ειδικά σήμερα είναι ο πρωταγωνιστής στην ταινία πάμε να δούμε και είμαστε όλοι εδώ για να τον στηρίξουμε και τον κύριο Βλάχο και την ταινία ολόκληρη. Είναι αστείο να απαντήσω αν είναι ο πρωταγωνιστής στη ζωή μου. Υπάρχει ένα κομμάτι μου, που ανυπομονεί να γυρίσει στην Αμερική»

Last modified on 07/11/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr