Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

DELIVERTOO:  Έρχεται να αλλάξει την έννοια της αυθημερόν παράδοσης στη Θεσσαλονίκη

DELIVERTOO: Έρχεται να αλλάξει την έννοια της αυθημερόν παράδοσης στη Θεσσαλονίκη

Τη δυναμική της είσοδο στη ζωή των Θεσσαλονικιών, ετοιμάζεται να κάνει η DELIVERTOO, που υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητά μας, πιο εύκολη,

πιο γρήγορη, και να καλύψει όλα τα θέλω και τις αδυναμίες μας,τη στιγμή που συμβαίνουν… με παράδοση του πακέτου στην πόρτα μας, αυθημερόν, μέσα σε μία ώρα, και σε τιμή-σοκ!Απίστευτο; Και όμως αληθινό, και λέγεται DELIVERTOO, και έρχεται σε λίγο καιρό, να αλλάξει την έννοια της αυθημερόν παράδοσης αλλά και να μας λύσει τα χέρια. 

Ξέχασες τα κλειδιά σου στο σπίτι, είσαι ήδη στο γραφείο, και θέλεις κάποιον να στα φέρει μέσα σε λίγα λεπτά;
Θέλεις να φτιάξεις το αγαπημένο σου παστίτσιο και συνειδητοποιείς ότι σου τελείωσε ο κιμάς, αλλά δεν μπορείς να αφήσεις μόνα τα παιδιά στο σπίτι;
Χρειάζεσαι άμεσα μία σαμπάνια, και οι προσκεκλημένοι σου, φτάνουν από λεπτό σε λεπτό;
Θέλεις να φας το αγαπημένο φαγητό, αλλά το κατάστημα που το προσφέρει δεν έχει delivery;
Είσαι μαμά και θέλεις να στείλεις γρήγορα στο παιδί σου στη δουλειά ή στο σχολείο, το ταπεράκι με το ζεστό φαγητό, που μόλις μαγείρεψες;
Χάλασε το κινητό σου, και δεν προλαβαίνεις να το πας ο ίδιος στο κατάστημα;
Η DELIVERTOO, είναι η απάντηση και η λύση, σε όλα τα θέλω σου, σε όλες τις ανάγκες σου(αδυναμία-έλλειψη χρόνου-προσωπική διευκόλυνση, οικονομία χρόνου και χρήματος), που στα φέρνει όλα στην πόρτα σου, την στιγμή που τα έχεις ανάγκη, και συμβάλλοντας ακόμα και στο πορτοφόλι σου, κάνοντάς σου, οικονομία.
Η DELIVERTOO, μέσω του «Market Place» και της υπηρεσίας «On Demand Delivery», σου προσφέρει την απόλαυση και την πολυτέλεια , να έχεις όλα όσα θες, τη στιγμή που τα θες, την ίδια κιόλας ημέρα!

Μέσω του «Market Place», οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα της άμεσης παρουσίασης των προϊόντων τους και των υπηρεσιών τους, στους καταναλωτές, και οι καταναλωτές, έχουν την πολυτέλεια, να ψωνίσουν, να απολαύσουν όλα όσα βρίσκονται στη γειτονιά τους, και σε πλησιέστερες περιοχές! Όλα αυτά, μπαίνοντας στο onlineτου Market Place, αναπαυτικά από τον καναπέ σου, χωρίς να βγεις από το σπίτι σου, και να σου έρθουν όλα σε χρόνο dt!
Η «On Demand Delivery» υπηρεσία, θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας, αφού έρχεται σε χρόνο dt,να καλύψει όλες τις ανάγκες σας, να φέρει και να πάει το πακέτο της επιθυμίας σας, μέσα σε χρόνο dt, από 30 μέχρι και 60 λεπτά, και μάλιστα αυθημερόν. Όλα όσα δεν προλαβαίνεις να κάνεις εσύ, υπάρχει η «On Demand Delivery», να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, και να σου φέρει ότι πιο απίθανο χρειάζεσαι στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Δεν είχες ποτέ, υπηρεσία delivery, καλύτερα!
Και φυσικά, η DELIVERTOO, έρχεται στην πόρτα σου, με τιμή-σοκ.
Σε λίγες μέρες… περιμένουμε στην πόρτα μας… το DELIVERTOO!!!
Μείνετε συντονισμένοι, μέσω του Delivertoo Υπηρεσίες Delivery | Φέρνουμε ότι αγαπάς και μέσω της σελίδας στο Facebook της Delivertoo!

 

Last modified on 07/03/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr