Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το Σάββατο μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλλονίκης

Μία ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της από πυρκαγιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι της το βράδυ της Κυριακής στην Κυλλήνη.Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ από άγνωστης μέχρι στιγμής αιτία.

Ο άντρας αυτοτραυματίστηκε με πιστόλι περίπου στις 10 το βράδυ, δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του. Το συμβάν σημειώθηκε σε περιοχή του δ. Παύλου Μελά.
Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει ένας άντρας 33 ετών

Πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις της εαρινής περιόδου στα εμπορικά καταστήματα και θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 15 Μαΐου. Την Κυριακή 6 Μαίου τα καταστήματα

Με γοργούς ρυθμούς θέλει η Βουλή να υλοποιηθεί η δέσμευσή της για την οικονομική ενίσχυση των τέκνων του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος.

Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος 2018 θα είναι για πολλούς η πρώτη ευκαιρία για σύντομες διακοπές με καιρό -στην ουσία καλοκαιρινό- αφού φέτος πέφτει στις 28 Μαΐου 2018 και ημέρα Δευτέρα. Άρα πολλοί θα αδράξουν την ευκαιρία του τριημέρου για μια μικρή απόδραση.

Υπερβαίνουν τα 2.000.000 ευρώ τα κέρδη ενός κυκλώματος που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες πουλώντας τους κλεμμένα αυτοκίνητα μέσω ηλεκτρονικών αγγελιών, αφού πρώτα παραποιούσε τα στοιχεία κυκλοφορίας τους.

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε ντοκουμέντα φωτιά  που δεν είχαν μέχρι σήμερα  δει το φως της δημοσιότητας, στο θρίλερ της Καβάλας.Το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 26χρονος φοιτητής