Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μείωση του ΕΚΑΣ κατά 50%, από 35 ευρώ το μήνα σήμερα στα 12 ευρώ από τον Ιανουάριο του 2019, προβλέπει νέα υπουργική απόφαση.Τα εισοδηματικά όρια όμως μένουν ίδια.

Παρέμβαση στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής το Σάββατο (16/06/2018), ημέρα κατά την οποία διεξάγεται η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης.

Συλλαλητήριο σήμερα Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που μέσα στη Βουλή θα είναι σε εξέλιξη η συζήτηση και στη συνέχεια η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Nέα συγκέντρωση αυτή τη στιγμή στην πλατεία Συντάγματος, για το καυτό ζήτημα της τελευταίας περιόδου και τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων.Κόσμος συγκεντρώνεται με πανό

Σε λειτουργία τίθενται ειδικές ηλεκτρονικές κάμερες για τη βεβαίωση παραβάσεων σχετικά με τη μη καταβολή τέλους διοδίων σε σταθμούς στην εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μεγάλες σε έκταση ήταν οι καταστροφές που προκάλεσε σε διάφορες καλλιέργειες η τελευταία χαλαζόπτωση στον Νομό Τρικάλων, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών.

Άνοιξε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ η πλατφόρμα για την αίτηση για voucher για θέσεις σε παιδικούς σταθμούς. Η δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» υλοποιείται μέσω ΕΣΠΑ.

Χαμός έγινε στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας του αρρωστημένου πάθους ενός 51χρονου για μια εντυπωσιακή 43χρονη.Ο άνδρας τοποθέτησε συσκευή GPS στο αυτοκίνητο της καλής του προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.