Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής της Καθαράς Δευτέρας (φέτος 19 Φεβρουαρίου 2018).

Στην προστασία του οφειλέτη στο μέγιστο βαθμό έφτασε η Ελληνική Δικαιοσύνη, σε μια περίπτωση με θετικό αποτέλεσμα για την περιοχή του Πύργου και της Ηλείας. Με απόφασή του Ειρηνοδικείου Πύργου η 40χρονη οφειλέτης,

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, με ένα «κατασκοπευτικό» CN-235 να πραγματοποιεί σωρεία παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου.

Έλληνες γιατροί αφήνουν την πατρίδα τους, κλείνουν τα ιατρεία τους και μεταναστεύουν για τη Σαουδική Αραβία όπου οι υπηρεσίες τους πληρώνονται αδρά.Όπως ανέφερε ειδικότερα πριν μερικές ημέρες η εφημερίδα τα «ΝΕΑ»,

Οι Τούρκοι δείχνουν ότι δεν έχουν καμία διάθεση να βάλουν φρένο στις προκλήσεις τους. Και το δείχνουν όχι μόνο έναντι της Ελλάδας, αλλά ακόμη και έναντι των ΗΠΑ.

Kάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας μεταφέρθηκε σήμερα, πριν τις 10.00 π.μ., ο βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας στο κτίριο του πρώην ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου, από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου όπου είναι έγκλειστος.

Συγκλονίζει η μαρτυρία μέλους του πληρώματος του πλοίου του Λιμενικού «Γαύδος» που έζησε τις δραματικές στιγμές στα Ίμια όταν τουρκική ακταιωρός ενώ έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, εμβόλισε το ελληνικό πλοίο.

Στο σφυρί βγαίνει πρώτη κατοικία Πατρινού, ο οποίος μάλιστα είναι πιστοποιημένα ανάπηρος κατά 65%.Το δράμα αυτού του ανθρώπου δεν σταματά εδώ, αφού στον πλειστηριασμό βγαίνουν και τα σπίτια των δύο παιδιών του.