Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θεσσαλονίκη: Φτάνουν τα πρώτα βαγόνια του μετρό

Θεσσαλονίκη: Φτάνουν τα πρώτα βαγόνια του μετρό

Δύο τράκτορες 30 μέτρων ο καθένας μεταφέρουν τον πρώτο συρμό του μετρό Θεσσαλονίκης, στην πόλη, στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας. Ο «ιταλικός» συρμός αποτελείται από τέσσερα βαγόνια από το εργοστάσιο της Hitachi στην Ιταλία,

όπως γράφει το seleo.gr που παρουσιάζει τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το «ταξίδι» του συρμού, που φτάνει στην Θεσσαλονίκη έξι μήνες μετά τα... εγκαίνια στο μετρό, τα οποία έκανε στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως έγραψε στο Facebook ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, Γιάννης Μυλόπουλος «το ταξίδι του πρώτου συρμού του Μετρό από Ν. Ιταλία προς Θεσσαλονίκη ήδη έχει ξεκινήσει. Ο συρμός έφτασε στην Ηγουμενίτσα με καράβι και αναμένεται να φτάσει στο Αμαξοστάσιο της Θεσσαλονίκης τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η κόκκινη σιδηροτροχιά κάτω αριστερά στη φωτό είναι η σιδερένια ράμπα που στήθηκε ειδικά, προκειμένου να υποδεχθεί τον συρμό κατά την εκφόρτωσή του από τους τράκτορες (νταλίκες) με τους οποίους μεταφέρεται ήδη οδικώς στη Θεσσαλονίκη».

Last modified on 15/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr