Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Εκλογές: Ποιες μέρες θα μείνουν κλειστά τα σχολεία

Εκλογές: Ποιες μέρες θα μείνουν κλειστά τα σχολεία

Λόγω της διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών, κοινοτικών και περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας

και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 24 και τη Δευτέρα 27 Μαΐου.Oι διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων που έχουν οριστεί ως καταστήματα ψηφοφορίας θα παραδώσουν το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου τις σχολικές αίθουσες στις κατά τόπους δημοτικές αρχές ώστε να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωση των αιθουσών και των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν στις εκλογές.

Επισημαίνεται ότι σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα διεξαχθεί επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 2 Ιουνίου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 31 Μαΐου και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου αντίστοιχα.

Last modified on 21/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr