Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ξεπέρασε τους 33 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη

Ξεπέρασε τους 33 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν στο νησί της Κρήτης την Τρίτη, με τον υδράργυρο να ξεπερνά ακόμη και τους 33 βαθμούς Κελσίου.Σύμφωνα με το Μετεωρολογικό και Υδρολογικό Παρατηρητήριο Κρήτης

του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, οι υψηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν χθες στο Ηράκλειο (ανατολικά) και στη Σητεία (33,1 βαθμοί και στις δύο περιοχές), στη Φινοκαλιά Λασιθίου (32,6) και στην Κνωσό (32,5).

Με σημαντικές συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες στα ανατολικά και νότια τμήματα, καθώς και με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια τμήματα της χώρας, θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι υψηλές έως και την Πέμπτη, κυρίως στα νότια τμήματα, ενώ μείωσή τους αναμένεται από το πρωί της Παρασκευής, με την επικράτηση ενισχυμένων βορειοδυτικών ανέμων.

Last modified on 22/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr