Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πού ήταν ο Πάνος Ζάρλας πριν το μοιραίο και πώς ενημερώθηκε η μητέρα του για τον θάνατό του

Πού ήταν ο Πάνος Ζάρλας πριν το μοιραίο και πώς ενημερώθηκε η μητέρα του για τον θάνατό του

Σαν βόμβα έσκασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα, του νικητή του ριάλιτι «Power of Love 1».Ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής,

όταν ο Πάνος Ζάρλας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr επέστρεφε με τη μηχανή στο σπίτι του από το πάρτι-έκπληξη για τα 28α γενέθλιά του που του είχε ετοιμάσει η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου μαζί με κάποιους ακόμη φίλους και συγγενείς του.

Λίγο πριν συμβεί το μοιραίο, στο ρεύμα της ανόδου της λεωφόρου Συγγρού, ακριβώς απέναντι από το Ωνάσειο, ο Πάνος Ζάρλας περνούσε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα σε γνωστό roof garden στο Μοναστηράκι.
Πώς ενημερώθηκε η μητέρα του Πάνου Ζάρλα για το τροχαίο

Να σημειώσουμε αρχικά ότι η μηχανή που οδηγούσε ο νικητής του «Power of Love» προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο κιγκλίδωμα στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Ο Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος γι'αυτό και βρήκε δυστυχώς ακαριαίο θάνατο.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Last modified on 31/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr