Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ηράκλειο: Φυλάκιση ενός έτους σε 78χρονο για ασελγείς προτάσεις σε 13χρονη

Ηράκλειο: Φυλάκιση ενός έτους σε 78χρονο για ασελγείς προτάσεις σε 13χρονη

Ποινή φυλάκισης ενός έτους επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στον 78χρονο Κρητικό που συνελήφθη πριν λίγα 24ωρα, ο οποίος κατηγορήθηκε για απόπειρα προσβολής γενετήσιας

αξιοπρέπειας καθώς φέρεται να προέβη σε ασελγείς προτάσεις σε βάρος 13χρονου κοριτσιού , στον Μασταμπά Ηρακλείου.Ο 78χρονος άνδρας ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει σύμφωνα με την καταγγελία περνώντας με το αυτοκίνητό του, μπροστά από μία 13χρονη, η οποία συνομιλούσε με φίλες της, άρχισε να περιγράφει ασελγείς πράξεις, προκαλώντας σοκ.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε έξω από την εκκλησία της Παναγίτσας στο Ηράκλειο, η ανήλικη κοπέλα έμεινε εμβρόντητη, ωστόσο είχε την ψυχραιμία να συγκρατήσει τον αριθμό του αυτοκινήτου του ηλικιωμένου και ενημέρωσε τη μητέρα της.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 78χρονος συνελήφθη.

Πηγή: ekriti.gr

Last modified on 05/06/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr