Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

British American Tobacco: Επενδύσεις 150 εκατ. στην Ελλάδα

British American Tobacco: Επενδύσεις 150 εκατ. στην Ελλάδα

Τις καινοτόμες επενδύσεις που υλοποιεί στην ελληνική αγορά η British American Tobacco παρουσίασε στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist που πραγματοποιείται στο Λαγονήσι ο περιφερειακός διευθυντής του Ομίλου για τη Νότια Ευρώπη, Juan José Marco.

 

Ο κ. Marco κλήθηκε να παρουσιάσει πώς το όραμα της εταιρείας ενσαρκώνεται στο όραμα της χώρας, με την επιλογή της British American Tobacco - ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους διεθνώς - να γίνει η Ελλάδα μια από τις πρώτες χώρες που επιλέγονται παγκοσμίως για να έρθει η επόμενη γενιά της τεχνολογίας του κλάδου, τα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, όπως το προϊόν θερμαινόμενου καπνού Glo και το προϊόν ατμίσματος Vype, με τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, νέες επενδύσεις αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ και σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας.

«Παρά την κρίση των τελευταίων ετών και τα τεράστια προβλήματα στον κλάδο, την υπέρμετρη φορολόγηση σε επίπεδα πρωτοφανή για τα διεθνή επίπεδα, που είχε ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση του λαθρεμπορίου, η επιλογή της British American Tobacco είναι να επιμείνει στη δυναμική της Ελλάδας για το μέλλον γιατί τα δύο οράματα ταυτίζονται» ανέφερε ο κ. Marco στην ομιλία του. «Μετασχηματίζοντας ολοκληρωτικά το μοντέλο της εταιρείας, δίνεται η απαραίτητη ώθηση στη χώρα με πολλαπλά οφέλη για την ελληνική οικονομία και κοινωνία φέρνοντας στη χώρα τις τελευταίες εξελίξεις διεθνώς στον τομέα του δυνητικά μειωμένου κινδύνου, παρά τις δυσμενείς συνέπειες της κρίσης που ακόμα υπάρχουν» πρόσθεσε.

Η έλευση των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου συνοδεύτηκε και από σημαντική ενίσχυση του Διεθνούς Διαμετακομιστικού Κέντρου στον Πειραιά με αύξηση 30% της κίνησης, νέες επενδύσεις 40 εκατ. ευρώ στους Έλληνες λιανεμπόρους, αλλά και πολλαπλά οφέλη για την ελληνική κοινωνία και τους εργαζομ'ενους, καθώς πρόσφατα η εταιρεία έλαβε τη 1η θέση για το εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Η British American Tobacco Hellas ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί περισσότερα από 100 χρόνια, απασχολεί πάνω από 55.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.

Last modified on 18/07/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr