Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ψηφίστηκαν οι βελτιώσεις στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Ψηφίστηκαν οι βελτιώσεις στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Ψηφίστηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής με διευρυμένη πλειοψηφία οι βελτιώσεις στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη στην εφορία.Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις

για να ενταχθούν στη νέα ρύθμιση από την επόμενη εβδομάδα, όπως επίσης και όσοι είχαν ενταχθεί στην προηγούμενη ρύθμιση προκειμένου να επωφεληθούν από τη χαμηλότερη δόση που διαμορφώθηκε στα 20 ευρώ, αλλά και οι επιχειρήσεις που μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους σε 120 δόσεις, εφόσον η βασική οφειλή τους δεν ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

Το ηλεκτρονικό σύστημα θα βγάζει αυτόματα τις δόσεις για τους οφειλέτες, οι οποίοι τρεις μέρες το αργότερο μετά την υποβολή της αίτησης θα πρέπει να πληρώσουν την πρώτη δόση.

Σε όσους οφειλέτες έχουν επιβληθεί αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, αυτά αίρονται, δηλαδή «ξεμπλοκάρουν» οι λογαριασμοί από την εφορία.

Μάλιστα, εάν στους λογαριασμούς κατατεθούν χρήματα, δεν θα κατάσχονται πλέον από το Δημόσιο, όπως προέβλεπε η προηγούμενη ρύθμιση.

Last modified on 31/07/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr