Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στην Αμαλιάδα

Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στην Αμαλιάδα

Σταθερή είναι η κατάσταση μιας 60χρονης αλλοδαπής από την Αμαλιάδα, η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου του σπιτιού της το βράδυ της Τετάρτης σε κεντρικό σημείο της πόλης!

Η γυναίκα φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα, από την πτώση, ωστόσο η ζωή της βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η 60χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και λίγο πριν την πτώση της, κάποιοι περίοικοι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, άκουσαν να διαπληκτίζεται έντονα με συγγενικό της πρόσωπο.

Λίγα λεπτά μετά την είδαν ξαφνικά στον δρόμο αιμόφυρτη, αλλά να έχει τις αισθήσεις της και κλήθηκε ασθενοφόρο, όπου και την παρέλαβε. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για τις πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου και αργότερα σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Η πτώση της φαίνεται ότι ανακόπηκε από ένα υπόστεγο και μια τέντα που υπάρχουν κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που έχει νοικιάσει το τελευταίο διάστημα και για το λόγο αυτό σώθηκε η ζωή της.

Last modified on 02/08/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr