Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αυξημένη κίνηση και χαμηλές ταχύτητες στη Χαλκιδική

Αυξημένη κίνηση και χαμηλές ταχύτητες στη Χαλκιδική

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο ξεκίνημα της διαδρομής από τη Θεσσαλονίκη, αλλά με αυξημένη κίνηση στον κορμό των «ποδιών» της Χαλκιδικής διεξάγονται οι μετακινήσεις όσων θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους

στις παραλίες του γειτονικού νομού.Η κίνηση των οχημάτων στο ξεκίνημα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα, με τις ταχύτητες να είναι αυτή τη στιγμή ικανοποιητικές στα συνήθη "κόκκινα" σημεία του Cosmos και της αερογέφυρας της Θέρμης.

Αντιθέτως, υπομονή πρέπει να έχουν οι οδηγοί που κινούνται στα «πόδια» της Χαλκιδικής και κυρίως στη Σιθωνία. Από το ύψος της Γερακινής οι ταχύτητες μειώνονται σημαντικά, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στο φανάρι της Νικήτης.

Στο πρώτο πόδι προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί στην Ποτίδαια, όπου η κίνηση είναι αυξημένη πριν τη γέφυρα.

Δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα οι οδηγοί που θα μετακινηθούν στις παραλίες της Πιερίας και της Καβάλας, καθώς η κίνηση στα διόδια Μαλγάρων και Προφήτη αντίστοιχα, είναι φυσιολογική.

Πηγή: thestival.gr

Last modified on 10/08/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr