Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θεσσαλονίκη: Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο «Εξάντας» και το ισραηλινό ινστιτούτο GIMI

Θεσσαλονίκη: Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο «Εξάντας» και το ισραηλινό ινστιτούτο GIMI

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν την Τετάρτη, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, το Ινστιτούτο Λιμενικής Κατάρτισης «Εξάντας» και το ισραηλινό ινστιτούτο Galille International Institute

(GIMI, Nahalal).Το μνημόνιο υπέγραψαν οι πρόεδροι του «Εξάντα» Σωτήρης Θεοφάνης και του GIMI, δρ Joseph Shevel, με στόχο αφενός μεν τη διοργάνωση κοινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αφετέρου δε την πρόσβαση σε «δεξαμενές» προς κατάρτιση στελεχών διεθνώς.

Το GIMI είναι ένα Διεθνές Κέντρο Κατάρτισης, με μεγάλη δραστηριότητα, σε ένα πολύ μεγάλο φάσμα επιστημονικών τομέων κατάρτισης. Θεωρείται κορυφαίο διεθνώς Κέντρο, στους τομείς της Διοίκησης Λιμένων (Port Senior Management), της Λιμενικής Ασφάλειας (Maritime Port Security), καθώς και σε άλλους τομείς μεταφορικών υπηρεσιών. Η υπογραφή του υπ' όψιν μνημονίου εντάσσεται στη στρατηγική προσπάθεια ώστε ο «Εξάντας» να διευρύνει τον ορίζοντα των δραστηριοτήτων του στη διεθνή αγορά κατάρτισης λιμενικών υπηρεσιών.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 12/09/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr