Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια

Νέα αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 06.00 το πρωί στο κτήριο του 5ου Λυκείου Αθηνών, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη, στη συμβολή των οδών Οκτάβιου Μερλιέ και Πρασσά στα Εξάρχεια.

 

Στο συγκεκριμένο σχολείο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν εγκατασταθεί πρόσφυγες και μετανάστες από το 2016.Στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα γίνεται έλεγχος και για ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα η ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει στην εκκένωση δύο υπό κατάληψη κτηρίων στην οδό Αχαρνών, απομακρύνοντας περισσότερους από 250 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονταν μέσα σε αυτά.

Από τις αρχές Αυγούστου μέχρι σήμερα, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών συνεπικουρούμενα από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες επιχειρήσεις-«σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στην περιοχή των Εξαρχείων.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 23/09/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr