Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Επίθεση στο Παρίσι με πέντε νεκρούς

Επίθεση στο Παρίσι με πέντε νεκρούς

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι μετά από επίθεση με μαχαίρι έξω από το αστυνομικό μέγαρο στο Παρίσι.Σύμφωνα με το γαλλικό κανάλι BFM TV, πέντε άνθρωποι, τέσσερις αστυνομικοί και ο δράστης,

έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Ο δράστης φέρεται να είναι μέλος του προσωπικού του αστυνομικού μεγάρου.Η επίθεση έγινε σήμερα, κατά τις 14.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος). Ο δράστης πυροβολήθηκε από αστυνομικό.

Ο Γάλλος Υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ βρίσκεται στο σημείο. Για λόγους ασφαλείας έχει κλείσει ο σταθμός του μετρό «Cité».

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με γαλλικά Μέσα ενημέρωσης, συγκεχυμένος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών. Το France 24 μεταδίδει ότι πέντε άτομα έχουν τραυματιστεί, με το ένα να φέρει σοβαρά τραύματα.

«Ακούσαμε πυροβολισμούς. Στην αρχή δεν θεωρήσαμε ότι ήταν κάτι, όμως ένα άτομο που δούλευε εκεί μας είπε να μην πανικοβαλλόμαστε και να μείνουμε στο δωμάτιο, γιατί είχε γίνει δολοφονία» ανέφερε εργαζόμενη στο France 24.

Σύμφωνα με τη γαλλική «Le Figaro», ο δράστης της επίθεσης ήταν 45 ετών, με κάποια μορφή αναπηρίας, γεννημένος στην περιοχή Fort-de France της Καραϊβικής.

Εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας, Κριστόφ Κριπίν δήλωσε στο France 24 ότι ο δράστης βρισκόταν σε σχέση ιεραρχίας με τα θύματα και είχε προβλήματα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας. Ωστόσο επιφυλάχθηκε για τα αποτελέσματα της έρευνας.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 03/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr