Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τραυματισμός αναβάτη στο Φεστιβάλ Enduro της Σπερχειάδας

Τραυματισμός αναβάτη στο Φεστιβάλ Enduro της Σπερχειάδας

Μία ξεχωριστή διοργάνωση φιλοξενεί στην πίστα ΜΧ της Γόργιαννης και στους ορεινούς όγκους της, η Σπερχειάδα και ο Δήμος Μακρακώμης.Πρόκειται για το Enduro Festival στο οποίο συμμετέχουν αναβάτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο,

για το τριήμερο 4 με 6 Οκτωβρίου 2019.Δυστυχώς μέσα στα εκατοντάδες εντυπωσιακά περάσματα και τα δεκάδες χιλιόμετρα ορεινής διαδρομής, είχαμε και ένα ατυχές περιστατικό με τον τραυματισμό 36χρονου αναβάτη στο ύψος της Λευκάδας.

Παρά τον τραυματισμό του όμως, ο έμπειρος μοτοσυκλετιστής, κατόρθωσε να φτάσει στο κοντινότερο σημείο ανεφοδιασμού, όπου και έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του. Ευτυχώς η διοργάνωση είχε προνοήσει για όλα και το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα στο σημείο μεταφέροντάς τον τελικά στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Εκεί διαπιστώθηκε τραυματικός πνευμοθώρακας και αφού του τοποθετήθηκε ειδική συσκευή για την αφαίρεση του αέρα, διακομίστηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: lamiareport.gr

Last modified on 06/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr