Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Κλείνουν την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Χαλυβουργικής

Κλείνουν την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Χαλυβουργικής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το πρωί της Τρίτης οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής έξω από την έδρα της εταιρείας, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες

και προειδοποιούν με νέες κινητοποιήσεις, σε περίπτωση που δεν εισακουστεί το αίτημά τους.

«Θα πάμε σε γενικό αποκλεισμό της Εθνικής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ζούμε την απόλυτη εξαθλίωση. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Υπάρχει διαμάχη μέσα στην οικογένεια, ωστόσο, το εργοστάσιο έπρεπε να δουλεύει. Το εργοστάσιο δεν έχει ρεύμα, εμείς είμαστε απλήρωτοι, αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν. Δεν υπάρχει διοίκηση να μας δώσει απάντηση», υποστήριξε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο κανάλι OpenTV και ζητά την παρέμβαση της πολιτείας.

Οι εργαζόμενοι την Τετάρτη, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν έβαλαν φωτιά έξω από την είσοδο της επιχείρησης, ενώ έκλεισαν συμβολικά για μισή ώρα (09:00-09:30) την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Δείτε ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των εργαζομένων σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 09/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr