Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Καταδικάστηκαν 11 αγρότες για τα επεισόδια στο λιμάνι του Ηρακλείου

Καταδικάστηκαν 11 αγρότες για τα επεισόδια στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ποινή 12 μηνών με τριετή αναστολή, για διατάραξη κοινής ειρήνης, επεβλήθη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στους 11 κατηγορούμενους παραγωγούς, για τα επεισόδια στο λιμάνι του Ηρακλείου,

τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη απεργία της ΠΝΟ.Ωστόσο, οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι για όλες τις άλλες κατηγορίες, όπως η διέγερση πλήθους, οι φθορές, η παρακράτηση λιμενάρχη και η παρακώλυση συγκοινωνιών.

Στο πλευρό των κατηγορουμένων, από το πρωί μέχρι και λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Τρίτης, οπότε ανακοινώθηκε η απόφαση, βρίσκονταν συνδικαλιστές του αγροτικού χώρου, αλλά και εκπρόσωποι τοπικών αρχών της Ιεράπετρας, που εξέφρασαν από την πρώτη στιγμή την άποψη ότι η δίωξη των παραγωγών που βρέθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου για κινητοποίηση και όχι για να προκαλέσουν επεισόδια ήταν άδικη, καθώς, όπως πολλοί ακόμη συνάδελφοί τους, διαμαρτύρονταν ειρηνικά για τα προϊόντα τους που έμεναν επί μέρες μέσα στα φορτηγά και σάπιζαν.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 30/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr