Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Πεδίον του Άρεως

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Πεδίον του Άρεως

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε κτήριο που βρίσκεται επί των οδών Δεριγνύ και Μαυροματαίων, απέναντι από το Πεδίον του Άρεως, που τελεί υπό κατάληψη τα τελευταία 15 χρόνια.

 

Πρόκειται συγκεκριμένα για κτήριο που είχαν καταλάβει άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ακριβώς απέναντι από το Πεδίον του Άρεως.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο συγκεκριμένο κτήριο είχαν καταφύγει νεαροί έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν πρόσφατα στην οδό Πατησίων, έξω από την ΑΣΟΕΕ.

Στο σημείο επιχειρούν από τα ξημερώματα του Σαββάτου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στόχος είναι η εκκένωση του κτηρίου.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 4 άτομα, ενώ έχουν βρεθεί κοντάρια. Την ίδια ώρα, ομάδα αντιεξουσιαστών έχουν συγκεντρωθεί σε κοντινό σημείο.
Έκλεψαν τα κλειδιά του φορτηγού του Δήμου Αθηναίων

Περίπου στις 10:00 κατέφθασε στο σημείο φορτηγό του Δήμου Αθηναίων με σκοπό να τοποθετήσουν οι υπάλληλοι τσιμέντο στην πόρτα του κτηρίου, όπως συνήθως γίνεται σε αντίστοιχες επιχειρήσεις, προκειμένου να μην είναι δυνατή η ανακατάληψη του κτηρίου.

Όμως, όταν έγινε αντιληπτό, και χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν οι αστυνομικοί, ομάδα νεαρών κατόρθωσαν να κλέψουν τα κλειδιά του οχήματος από τον υπάλληλο, και να καθυστερήσουν για λίγο έτσι την επιχείρηση...
Η υπηρεσία προστασίας Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων στο σημείο

Στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Προστασίας Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, διότι εντός του κτηρίου βρέθηκαν 2 σκυλιά και 3 γάτες. Το κλιμάκιο παρέλαβε τα ζώα, τα οποία βρίσκονταν σε καλή κατάσταση, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν υγειονομικές εξετάσεις. Τα σκυλιά ανήκουν στους προσαχθέντες - το ένα έχει και τσιπ - και εφόσον αφεθούν ελεύθεροι, θα τους επιστραφούν.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 02/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr