Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μπάρμπεκιου στα Διαβατά: Με το σουβλάκι στο χέρι και ο Ψωμιάδης

Μπάρμπεκιου στα Διαβατά: Με το σουβλάκι στο χέρι και ο Ψωμιάδης

Στην κεντρική πλατεία των Διαβατών, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων, έγινε τελικά το... μπάρμπεκιου που οργάνωσαν οι “Ενωμένοι Μακεδόνες”,

αψηφώντας τον σάλο που προκλήθηκε γι’ αυτή τους την εκδήλωση-πρωτοβουλία.
Οι διοργανωτές φρόντισαν να ψήσουν σουβλάκια και να διαθέσουν ρετσίνα και μπύρες σε εκείνους τους κατοίκους, που αποφάσισαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους. Έφαγαν και ήπιαν υπό τους ήχους λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής.
Στη συγκέντρωση παρέστη και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων στην Ελλάδα, Ανουάρ Μπάκρι, όπως και ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Αντισυγκέντρωση έξω από το στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου

Την ίδια στιγμή έξω από το καμπ των Διαβατών μέλη αριστερών οργανώσεων πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και μετανάστες.

Χαρακτήρισαν το μπάρμπεκιου ρατσιστική πρωτοβουλία μιας μειοψηφίας κατοίκων, ενώ τόνισαν ότι ήταν υποκινούμενο από ακροδεξιές οργανώσεις.

Πηγή: grtimes.gr

Last modified on 10/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr