Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Κλειστοί επαρχιακοί δρόμοι σε Χαλκιδική και Ημαθία

Κλειστοί επαρχιακοί δρόμοι σε Χαλκιδική και Ημαθία

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε ορισμένους επαρχιακούς δρόμους της κεντρικής Μακεδονίας προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σάρωσαν χθες εκ νέου την περιοχή, λίγες μόνο ημέρες μετά το πρώτο κύμα κακοκαιρίας.

 

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στον Νομό Χαλκιδικής, κλειστή στο 31ο χιλιόμετρο (ύψος Πλατανόρεμα) παραμένει η επαρχιακή οδός Πολυγύρου-Ιερισσού, λόγω καθίζησης που έχει υποστεί το οδόστρωμα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις της περασμένης Παρασκευής.
Κλειστός, στο 1ο χιλιόμετρο, είναι ο επαρχιακός δρόμος Ολυμπιάδας - Βαρβάρας. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην παραλιακή -χωμάτινη- οδό του οικισμού Γαλήνη στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Στον Νομό Ημαθίας κλειστοί είναι οι δρόμοι Βέροιας - Λαζοχωρίου, όπως και Μακροχωρίου-Ταγαροχωρίου, καθώς έχει ανέβει η στάθμη του Τριποτάμου.

Φωτογραφίες: life-events.gr

Last modified on 26/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr