Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θεσσαλονίκη: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμήν της ηγεσίας και του προσωπικού της Πυροσβεστικής

Θεσσαλονίκη: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμήν της ηγεσίας και του προσωπικού της Πυροσβεστικής

Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η εκδήλωση προς τιμήν της ηγεσίας και του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και των εθελοντών πυροσβεστών στο Διοικητήριο.

 

Στη διάρκεια της τελετής, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, βραβεύτηκαν δύο άνδρες της Πυροσβεστικής, οι ανθυποπυραγοί Σάββας Σαββαρής και Δημήτρης Τσαλής, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, σε πυρκαγιές στο Λιμνοχώρι και το Καλοχώρι αντίστοιχα. Τα βραβεία παρέλαβαν οι συγγενείς των δύο αδικοχαμένων πυροσβεστών, προς τιμήν των οποίων τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή.
Ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θόδωρος Καράογλου εξήρε την προσφορά και την αυταπάρνηση πυροσβεστών και εθελοντών, τονίζοντας ότι κατά την περασμένη αντιπυρική περίοδο είχαμε λιγότερες καμένες εκτάσεις, αν και είχαμε διπλάσιες πυρκαγιές.

Πηγή:zougla.gr

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr