Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Δύο ελληνικές εταιρείες στη Διεθνή Έκθεση ΙnnoTrans 2020

Δύο ελληνικές εταιρείες στη Διεθνή Έκθεση ΙnnoTrans 2020

Επιχειρηματική αποστολή στη διεθνή έκθεση σιδηροδρομικών οχημάτων, συγκοινωνιών, νέων τεχνολογιών οχημάτων και συστημάτων, InnoTrans 2020, που θα πραγματοποιηθεί ‪από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου‬ 2020

στο Βερολίνο, προγραμματίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στην έκθεση, η οποία πρόκειται να ανοίξει εκ νέου τις πύλες της για 13η φορά, έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής τη συμμετοχή τους ως εκθέτες, οι ελληνικές εταιρείες A.S.E.A. Moumtzis A.G. και AMCO SA.

Σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, σημειώνεται ότι στην τελευταία διοργάνωση της InnoTrans σημειώθηκαν νέα ρεκόρ με τη συμμετοχή 3.062 εκθετών από 61 χώρες, αλλά και 161.157 επισκεπτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το ευρύ φάσμα των εκθεμάτων (πάνω από 50 καινούριες παρουσιάσεις πρωτοποριακών προϊόντων), μεταξύ των οποίων και τα 155 καινούρια μοντέλα σιδηροδρομικών οχημάτων, καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Και φέτος η InnoTrans, θα συνοδευθεί από σειρά διαλέξεων, συμποσίων και ειδικών συνεδρίων, ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην τεχνολογία σιδηροδρομικών δικτύων και συγκεκριμένα στους τομείς: σιδηροδρομικά οχήματα, τεχνικές ομάδες και εξαρτήματα.

Ένα ευρύ φάσμα σιδηροδρομικών οχημάτων, ιδιαίτερα για αστικές και τοπικές συγκοινωνίες, θα εκτεθεί στο νέο σιδηροδρομικό δίκτυο της έκθεσης. Επίσης, σημαντικοί τομείς στους οποίους θα δοθεί έμφαση, θα είναι η τεχνολογία επικοινωνίας, τα τηλεματικά συστήματα, η πληροφόρηση για το επιβατικό κοινό, ο εξοπλισμός σιδηροδρομικών σταθμών και στάσεων, η κατασκευή σηράγγων, όπως και τα μηχανήματα κι η επιμέρους τεχνολογία. Επιπρόσθετα, η αυξημένη ψηφιοποίηση στον τομέα της μεταφοράς και η επιθυμία των ταξιδιωτών να έχουν ευελιξία, έδωσαν το έναυσμα στην έκθεση να εντάξει στο δυναμικό της το Mobility+, για την παροχή υπηρεσιών γύρω από τις μεταφορές με ποικίλους τρόπους.

Τέλος, η InnoTrans θα προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής στο λεγόμενο Career Point, για επιχειρήσεις που θέλουν να έρθουν άμεσα σε επαφή με τελειόφοιτους σχολών οχημάτων και συγκοινωνιών, με προοπτική τη συνεργασία και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την επιτυχή είσοδο στην αγορά εργασίας.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 08/02/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr